با ما در ارتباط باشید

(جهت تعیین وقت مشاوره تلفنی و یا حضوری جهت بررسی و و ایمن سازی امور مالیاتی با کارشناسان تیم پیوند محاسب با شماره 09198868315 تماس حاصل فرمایید )

معرفی تشویق های مالیاتی

 مالیات با هدف کنترل ثروت در میان اقشار جامعه بوده و یکی از راه‌ های درآمد زایی دولت ‌ها با هدف کنترل پول در جوامع مورد استفاده قرار می ‌گیرد. مالیات از با اهمیت‌ ترین منابع کسب درآمد برای کشورهای جهان می‌ باشد. در دنیای مدرن مالیات نقش مهمی در اداره جامعه و از بین بردن فاصله طبقاتی دارد. همچنین بعضی مؤدیان مالیاتی برای فرار از پرداخت کردن مالیات به ‌دنبال پیدا کردن راه ‌هایی برای نپرداختن آن به دولت و حتی پرداخت مالیات کم‌ تر می‌ باشند. از نظر کارشناسان اقتصادی مالیات و تشویق ‌های مالیاتی به ‌منظور تقسیم عادلانه درآمد به حساب می‌ آید.

ادامه مقاله...

حسابداری پیمانکاری چیست؟

حسابداری پیمانکاری نیز یکی دیگر از زیرشاخه ‌های بزرگ حسابداری می‌ باشد. به ‌راستی حسابداری پیمانکاری چیست؟ و یک حسابدار پیمانکاری چه وظایفی را به ‌عهده دارد؟ نقش حسابدار پیمانکاری در شرکت های پیمانکاری به چه صورت ایفا می ‌شود؟ سوالات این ‌چنینی بسیار زیادی وجود دارد که علاقه ‌مندان به حوزه حسابداری را دغدغه مند کرده ‌است. مجموعه بزرگ پیوند محاسب با توجه به سوالات مطرح‌ شده و دغدغه‌ های علاقه‌مندان این حوزه از حسابداری مخصوصاً حسابداری پیمانکاری تصمیم دارد تا در ادامه مفاهیم پایه، اساسی و کلی مختص به حسابداری پیمانکاری را برایتان شرح دهد توصیه می‌شود تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

ادامه مقاله...

معادله حسابداری چیست؟

معادله حسابداری نشان دهنده این است که دارایی های یک شرکت برابر است با مجموع بدهی ها و حقوق مالکانه. دارایی ها منابعی می باشند که یک کسب و کار را در اختیار می گیرند و بدهی ها هم از جمله تعهدات شرکت هستند بدین معنی که مبالغی که شرکت به دیگران بدهکار می باشد. حقوق مالکانه نیز به سهم مالک یا مالکین از دارایی های شرکت اتلاق می گردد. بدهی ها پیش از حقوق مالکانه نشان داده می شوند چون که در صورت منحل شدن واحد تجاری باید در ابتدا بدهی پرداخت شوند. معادله حسابداری یک چارچوب زیربنایی می باشد جهت ثبت و خلاصه نمودن گزارش های مالی.برای کسب و کار های کوچک و کسب و کار های بزرگ، معادله حسابداری به یک گونه است و به طور کلی می توان گفت که معادله حسابداری برای همه واحد های اقتصادی بدون در نظر گرفتن اندازه و ماهیت کسب و کار به یک صورت محاسبه می شود.

ادامه مقاله...